Stichting De Paardenkamp

Paarden en pony’s na hun twintigste levensjaar laten genieten van een welverdiende oude dag: dat is waar Stichting De Paardenkamp zich al sinds 1962 voor inzet.
Sindsdien hebben 750 oude paarden hier heerlijke laatste levensjaren doorgebracht, met verzorging en aandacht van deskundige medewerkers en toegewijde vrijwilligers. Grondlegger was dierenbeschermer de heer ’t Hart, die in een stal een opvang startte voor afgedankte werkpaarden.
Inmiddels is zijn initiatief – dankzij donateurs en vrijwilligers – uitgegroeid tot een stichting met drie boerderijen met graas- en stalruimten voor 120 paarden en pony’s én een kenniscentrum over de verzorging van oude paarden en pony’s.

Bezoekers zijn 7 dagen per week van 10.00 tot 16.00 uur van harte welkom om kennis te maken met het werk en de bewoners van De Paardenkamp. Meer informatie? Kijk op: www.paardenkamp.nl

Word vriend van De Paardenkamp

Dankzij dierenvrienden overal in Nederland en ver daarbuiten hebben al vele honderden paarden en pony’s de afgelopen decennia een fijne oude dag kunnen beleven. En vinden eigenaren van ouder wordende paarden in ons kenniscentrum antwoorden op hun vragen.

Met jouw steun kan dat zo blijven! Word nu donateur en draag bij het pensioen van onze paarden.

 anbi-logoStichting De Paardenkamp is een ANBI-geregistreerd goed doel. De stichting heeft geen subsidie en draait geheel op donaties, giften en legaten. Giften aan De Paardenkamp zijn in veel gevallen fiscaal aftrekbaar.

Bewaren